Először is egy fontos üzenet a Kedvesemnek:
Szeretlek Csilla!
    BREAKING   NEWS !!!    Kattints a lap alján a "TOVÁBBI  INFORMÁCIÓK" -ra !
Szeretlek!
Szeretlek!
Tudod, tudnod kell:
S Z E R E T L E K !
    BREAKING   NEWS !!!    
Szóval, csapjunk bele :

A nép hangja???

Az le van tiltva!Nem szeretik, ha az ember véleményt nyilvánít. Elvileg szabad véleménynyilvánítás van hirdetve, azonban, ha valaki, mondjuk ez egyik bolha túl magasan pattog, akkor ráteszik a fedőt. Engem legutóbb 3 napja tiltott le a FACEBOOK immáron harmadszorra, az elmúlt hónapban  Annak ellenére, hogy már személyi igazolvánnyal, lakcím kártyával, jogosítvánnyal, közüzemi számlával, Email visszaigazolással, és telefonos kód azonosítással is igazoltam, hogy nem vagyok "robot" és valós személy vagyok. Ezek után mit kérhetnek még? Vizelet minta? Újlenyomat leolvasás? DNS teszt? Retina szkennelés? Már vagy öt levelet írtam, hogy állítsák vissza a fiókom. Eddig hasztalan.           ( A képen az ECHO TV megfogalmazásában egy "Sorosista Brigád" - tagnak nevezett személy látható. Szerintem, pusztán egy magyar állampolgár, akinek sokakhoz hasonlóan nem tetszik a rendszer. Forrás: Transzparens.COM )

Kedves, Tisztelt Olvasó!

Eddig leírtakból bizonyára kitűnik, hogy viszonylag értelmesen, és kulturáltan írok. Facebook oldalamon először Transzparens néven kezdtem, majd az "időnként szolgáltató" első felhívására a saját(!) nevemet vállalva folytattam az egye médiumokban is fellelhető cikkek beillesztését, esetenként kommentálva a cikket. Ezen kívül saját képeket illetve riportot tettem közzé más weboldalakon, és ott válaszoltam a nem kifejezetten higgadt és mértéktartó hozzászólásokra. Természetesen az adott szinthez igazodva. Talán sejthető, hogy nyíltan vállalom, hogy ellenzéki vagyok. Tudom, sokan legszívesebben most agyon csapnának, vagy szidalmaznának. Miért? Mert más a véleményem, bizonyos dolgokról? És a szabad véleménynyilvánítás az ilyenkor hol marad? Vagy, az ellenzéki pártok által feltárt jogsértések jogorvoslata meddig várat magára? Míg Polt Péter legfőbb ügyész által fémjelzett apparátus létezik? Körülbelül, pontosan IGEN !!! Hol marad az igazság? 
Sajnos, az igazságot a FIDESZ kormány által működtetett HÍR-hazugsággyár a hamis állítások közzétételével elnyomja. Csak egy példa: Mindenki lebontaná a kerítést, csak a FIDESZ nem!
Ez nem igaz! És, ha most Te, Kedves Olvasó, nem fogadod el állításom és erről mást gondolsz, akkor erősen gyanakodj arra, hogy meg vagy vezetve!
Nem szaporítom most a szót!
Keress rá ezekre a NET-en, vagy a fészen!

#Konstruktív
#Transzparens
#Sorosista

Csatlakozz csoportomhoz, vagy máshol elérhető mozgalmainkhoz! Szerveződj!
Gyülekezzünk össze a Parlamentnél Május 7-én 11-től a körbezárt terület mellett!
Síppal, dobbal,... stb. ahogy kell!

Köszönöm a figyelmet!
Gábor ( Budapest, 2018.05.03. reggel)
.
U.i.: Jogorvoslat ügyében kereshető ajánlásom a lakásukat féltő állampolgárok számára:
http://avarosmindenkie.blog.hu/.***************************************************************-


Úgy érzem, eljött az idő a jelentkezésre! Ne várj hiába #Kossuth Lajosra!
Gyere át a klubba, vagy a #tér -re, ha beszélgetni akarsz! És olvass lejjebb értő olva
sással!
Kattints erre, és ugorj be, hogy lásd! 

.


.
Mi, #Konstruktív -ak úgy értesültünk, hogy többen már hétfőn 11 órától kezdenek érkezni a #Parlament -hez. Biztosan azért, hogy ne érje az embereket meglepetés a hatalom lépései miatt. De, lehet, hogy csak kifárasztásra játszanak, és azért gyűlnek oda idejekorán! Minden esetre, hozz magaddal mindent, amire szükséged lehet. Nem fegyverre gondolok, hanem, mondjuk sípokra, dobokra, keményebb műanyag flakonokra, zászlókra. Néhány #Transzparens -re is szükség lenne, de ezúttal nem tréfás, hanem egyértelműbb, homogénebb üzenetekkel színesítve. Olyan hangerővel kell lennünk, hogy a "tisztelt ház"-ban is meghallják, és beleremegjenek - a falak is!
Emlékszel?
Azt mondták ránk, Orbán Viktorral az élükön, hogy ha elmegyünk szavazni, vagy ha kimegyünk tüntetni, akkor mi vagyunk a #Sorosisták ! Tiltakozz, ha nem tetszik a rendszer! Ne hagyd magad megfélemlíteni a kormány hazug propagandájával! Médiumaikból olyan hírek látnak napvilágot, hogy a környező országokban belharcok vannak, amivel szemben a hatalom pajzsos rohamrendőrökkel, vagy katonai biztonsági autóval, vagy tankokkal indul leverni a lázadókat, akik autókat gyújtogatnak.
Tarts ki! Légy hű elveidhez! #Ellenzékiek fogjunk össze, tiltakozzunk az engedélyezett #tüntetés -eken, amíg meg nem értik, hogy: "ELÉG VOLT!"
.
(Oszd gyorsan, ha egyet értesz! Ha továbbítod ezt a levelet, fűzz hozzá személyes véleményt, hogy elolvassák, és a leírtakat befogadják ismerőseid!)
.
#Orbán #Viktor + #FIDESZ + #CÖF + #NER + #hazugsággyár < #Sorosista #Ellenállás #Parlamenti #Mozgalom #tüntetése - #Soros #zsoldosai 

Megjegyzések

Megjegyzés küldése